کارشناس تغذیه و رژیم درمانی دانشکده علوم پزشکی گراش، خودداری از پر خوری و مصرف تنقلات، ورزش کردن، اجتناب از زیاد روی در مصرف خرما، استفاده بیشتر از سبزیجات و خودداری از مصرف سرخ کردنی ها را توصیه هایی برای کاهش وزن در ماه رمضان عنوان کرد.
به گزارش گیلان سلامت، کارشناس تغذیه و رژیم درمانی دانشکده علوم پزشکی گراش، خودداری از پر خوری و مصرف تنقلات، ورزش کردن،اجتناب از زیاد روی در مصرف خرما،استفاده بیشتر از سبزیجات و خودداری از مصرف سرخ کردنی ها را توصیه هایی برای کاهش وزن در ماه رمضان عنوان کرد.
خودداری از پر خوری و مصرف تنقلات:
در فاصله افطار تا سحر از خوردن تنقلات خودداری کنید تا معده به هنگام صرف سحری به طور کامل خالی و آماده غذای سحر باشد.
ورزش کردن:
به منظور سوزاندن کالری باید ورزش کنید،بهترین زمان برای ورزش پس از افطار است.
اجتناب از زیاد روی در مصرف خرما:
خرما بیشترین ذخیره قند و کالری را دارد، هر عدد خرما متوسط،حاوی ۲۰کیلوکالری است.
استفاده بیشتر از سبزیجات:
سبزیجات ،ویتامین و آب مورد نیاز بدن را تامین میکند و کالری کمتری دارد.
خودداری از مصرف سرخ کردنی ها:
هر قاشق غذاخوری روغن, هر نوع روغنی باشد, حاوی ۹۰ کیلو کالری است.
منبع: بهداشت نیوز