دوشنبه, 21 خرداد 1403

پوکی استخوان به کاهش توده استخوانی گفته می شود که در مراحل اولیه علامتی ندارد، اما اغلب اوقات با عوارض مشخص می شود؛ به این شکل که استخوان پوک شده با کوچکترین ضربه یا به صورت خود به ...

مصرف هفتگی چهار تا پنج عدد تخم مرغ در وعده‌های غذایی افراد، به غیر از برخی موارد خاص به توصیه پزشک، هیچ خطری در زمینه افزایش چربی خون ندارد.

به گزارش گیلان سلامت، کمیسیون جهانی تخم مرغ، دومین ...

محققان بارسلونا و مادرید گروهی متشکل از ۶۳ جوان سالم، ۱۹ تا ۳۳ ساله را انتخاب کردند که روزانه یک وعده از محصولات بادام زمینی را در رژیم غذایی خود قرار دادند.

به گزارش گیلان سلامت، بادام زمینی ...

برخی افرادا که اصلاً غذا نمی‌خورند، یا فقط غذای پخته می‌خورند نیز نباید به گوارش خود با خوردن این میوه آسیب برسانند.

به گزارش گیلان سلامت، کسانی که دستگاه گوارششان با مشکل مواجه شده است، سیب را باید ...

سندرم روده تحریک پذیر یا همان بیماری (IBS) به شدت از برنامه غذایی و تغذیه ای که فرد مبتلا دارد تاثیر می گیرد.

به گزارش اختصاصی خبرنگار گیلان سلامت، سندرم روده تحریک پذیر(IBS)، نوعی اختلال در ...

رئیس گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: برای داشتن قلبی سالم باید از مصرف مواد غذایی آسیب رسان به سلامتی شامل اسید چرب ترانس، اسید چرب اشباع شده، نمک و شکر اجتناب شود.

به گزارش گیلان ...

زخم زمانی بروز می‌کند که اسید معده که مسئول هضم غذاست به دیواره معده آسیب وارد می‌کند. اصلی‌ترین دلیل بروز این حالت نیز ابتلا به عفونت‌های باکتریایی به ویژه هلیکوباکتر است. دلیل دیگر زخم معده استفاده بلند مدت ...

تن ماهی و تخم مرغ به ظاهر یک ترکیب خوشمزه است ولی باید هوشیار باشید که این ترکیب غذایی برای سلامت بدن بسیار مضر است.

به گزارش گیلان سلامت، تن ماهی به همراه تخم مرغ به هیچ وجه ترکیب ...

یکی از راه های تقویت و افزایش سیستم ایمنی افراد در کنار رعایت موازین بهداشتی، داشتن رژیم غذایی سالم است.

به گزارش اختصاصی خبرنگار گیلان سلامت، سبک زندگی انسان ارتباط مستقیمی با ارتقای سیستم ایمنی بدن دارد که ...

پیاز اهمیت و نقشی اساسی در کاهش خطر بیماری‌های قلبی دارد، اما مصرف آن برای گروهی از افراد ممنوع است.

به گزارش گیلان سلامت، ناتالیا نفدووا متخصص تغذیه می‌گوید که پیاز حاوی ویتامین‌ها، مواد معدنی، فیبر و بسیاری از مواد ...

گیلان سلامت گزارش می دهد:
چاقی در کمین است
20 شهریور 00

زنگ خطر چاقی، به سبب شیوع ویروس کرونا بیش از پیش به صدا درآمده است.

به گزارش اختصاصی خبرنگار گیلان سلامت، کرونا زنگ خطر چاقی را بیش از پیش به صدا در آورده است و به دنبال شیوع ...

زمانی که رگهای خونی در اثر تجمع پلاکها دچار تنگی می شوند خونرسانی به درستی به اندام ها صورت نمی گیرد. مصرف برخی از مواد غذایی، گردش خون را بهبود می بخشد.

به گزارش گیلان سلامت، در نتیجه این ...

محققان می گویند ؛ در اعماق روده ها، سیستم عصبی روده ای، بخشی از سیستم عصبی خودمختار که مستقل از سیستم عصبی مرکزی بدن عمل می کند، پنهان شده و خواسته ها و رفتارهای انسان را هدایت می ...

نتایج یک مطالعه نشان می دهد که شیر سینه مادر می تواند قلب نوزاد زودرس را تقویت کند.

به گزارش گیلان سلامت، دکتر «عفیف الخفاش» سرپرست تیم تحقیق از کالج سلطنتی جراحان در ایرلند، در این باره می‌گوید: این مطالعه به ...

با توجه به تاثیر رژیم غذایی بر سیستم ایمنی بدن و شرایط کرونایی، از مصرف برخی مواد غذایی در دوران این بیماری همه گیر باید پرهیز شود.

به گزارش گیلان سلامت، خانه‌نشینی اجباری به دلیل قرنطینه‌های کرونایی، مصرف ...

ریزش مو در اثر برخی بیماری ها مانند بیماری های خودایمنی، دیابت، کمبود ویتامین، استرس و حتی کمبود خواب، اختلالی شایع است.

به گزارش گیلان سلامت، تحقیقات نشان می دهد که امکان بازگشت موهای ریخته شده از طریق تغییرات در رژیم غذایی ...

متخصصین تغذیه، خواستار حذف چیپس و پفک از سبد تنقلات کودکان شدند.گیلان سلامت: سهراب گلبن، محدود کردن دسترسی کودکان به تنقلات پرکالری برای کنترل وزن را مورد تاکید قرار داد و گفت: تنقلاتی مانند چیپس و پفک انرژی خیلی ...

گیلان سلامت گزارش میدهد:
طعم های نامطبوع شیر و علل آن
13 شهریور 00

شیر جزئی باارزش از سبد غذایی خانواده است و شناخت علل انواع طعم های نامطبوع آن بسیار مهم می باشد.

به گزارش خبرنگار گیلان سلامت، شناخت طعم های نامطبوع شیر امری بسیار مهم است که در مصاحبه امروز به ...

با وجود فواید زیاد سرکه برای سلامتی اما مصرف آن برای برخی از افراد ممنوع است.

به گزارش گیلان سلامت، به نقل از ریا نووستی، به گفته دکتر زهرا پاولووا متخصص غدد درون ریز و متخصص تغذیه روس، علی رغم ...

نتایج نشان داد که به ازای هر ۲۰ گرم افزایش مصرف حبوبات در روز، هشت درصد کاهش خطر مرگ وجود دارد.

به گزارش گیلان سلامت، در این مطالعه مشکلات تغذیه‌ای و بهداشتی یک گروه سالخورده در شش کشور ...

یک متخصص تغذیه گفت: آلوچه هم مانند دیگر میوه‌ها ممکن است برای برخی افراد حساسیت‌زا باشد، بنابراین باید در مصرف آن به‌ویژه برای کودکان زیر سه سال، زنان باردار و افراد دارای آلرژی دقت کرد.

به گزارش ...

رژیم های غذایی فرآوری شده موجب افزایش بروز بیماری های با مشخصه عفونت مزمن درجه پایین و التهاب نظیر دیابت می شود.

به گزارش گیلان سلامت، به گفته محققان دانشگاه ایالتی جورجیا، رژیم‌های غذایی فرآوری شده ...

محققان دانشگاه ایندیانا گفته اند افرادی که بیش از حد مرکبات مصرف می‌کنند در مقایسه با دیگران بیشتر دچار سرطان پوست می‌شوند.

به گزارش گیلان سلامت، به نقل از روزنامه "اکسپرس"، محققان آمریکایی به این نتیجه رسیده اند ...


چرا همیشه گرسنه اید؟
10 اردیبهشت 00

تیمی از محققان دانشگاه‌های برتر جهان، به بررسی علت اینکه چرا برخی از افراد دائم احساس گرسنگی دارند؟ پرداختند.

به گزارش گیلان سلامت، تحقیقات جدید نشان می‌دهد افرادی که چندین ساعت پس از صرف غذا دچار افت شدید ...

کبد یکی از مهم‌ترین اعضای بدن است که مصرف برخی از مواد غذایی باعث حفاظت از آن خواهد شد.

به گزارش گیلان سلامت، کبد مهمترین قسمت بدن است و اگر به آن توجه نکنیم دچار عارضه‌های بسیاری ...

بدن برای بهبود کارکرد و عملکرد بهتر اندام ها به انواع مختلفی از مواد مغذی نیاز دارد. هر ماده مغذی دریافتی از غذاها توسط بدن برای انجام عملکرد خاصی استفاده می شود. بیوتین یکی از مواد مغذی مورد ...

استرس مزمن می‌تواند آسیب جدی به سلامت جسمی و روحی افراد وارد کند و خطر ابتلا به بیماری‌هایی چون بیماری قلبی و افسردگی را افزایش دهد. شاید بهتر باشد برای تسکین استرس‌های روزمره، کمی رژیم غذایی خود را ...

میوه ها و سبزیجات سرشار از مواد مغذی هستند و می توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و به بدن در پیشگیری از ابتلا و همچنین مبارزه بهتر با بیماری کمک کنند.

به گزارش گیلان ...

این که مصرف میوه ها و سبزیجات منجر به جلوگیری از خطر ابتلا به بیماری های قلبی، سکته مغزی، برخی سرطان ها و حفظ وزن در محدوده سالم می شود، ثابت شده است. ولی چنین ادعایی هنوز در ...

کارشناس تغذیه و رژیم درمانی دانشکده علوم پزشکی گراش، خودداری از پر خوری و مصرف تنقلات، ورزش کردن، اجتناب از زیاد روی در مصرف خرما، استفاده بیشتر از سبزیجات و خودداری از مصرف سرخ کردنی ها را توصیه ...

عقل رایج این است که کالری یک کالری است – به عنوان مثال، ۵۰۰ کالری سبزیجات همان ۵۰۰ کالری بستنی است، آن‌ها فقط دارای مشخصات مغذی بسیار متفاوت هستند. اما یک مطالعه جدید این فرض را در مورد ...

محققان دریافتند رژیم های غذایی حاوی شکلات و شیرینی، کره، قند ، نوشابه های گازدار و آب میوه ها و میزان کم میوه و سبزیجات، از بدترین رژیم ها هستند.

به گزارش گیلان سلامت، سرپرست تیم تحقیق ...

یک متخصص تغذیه عنوان کرد؛
روزه داری افراد چاق و لاغر/تغذیه افطار تا سحر چگونه باشد
6 اردیبهشت 00

یک متخصص تغذیه در خصوص نحوه روزه گرفتن افراد گرفتار اضافه وزن، نکاتی را متذکر شد.

به گزارش گیلان سلامت، احمدرضا درستی اظهار کرد: برخی از مبتلایان به اضافه وزن، به منظور لاغر شدن تحت رژیم‌های درمانی ...

یک مطالعه ایتالیایی نشان داد که پیتزا، به ویژه نوع مارینارا یا ناپولی آن، برای سلامتی بسیار مفید است.

به گزارش گیلان سلامت، پیتزا غذای محبوبی برای کل مردم دنیاست که اغلب به عنوان دشمن لاغری و ...

توصیه های تغذیه ای روزه داری؛
مصرف کدام گروه های غذایی برای روزه داران لازم است
5 اردیبهشت 00

تغذیه صحیح تاثیر مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونت ها به خصوص کووید ۱۹ دارد.

به گزارش گیلان سلامت، از آنجایی که تغذیه صحیح تأثیر مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله ...

با درک مزایای بی شمار انبه ، عشق و علاقه شما به این میوه چند برابر می شود. این میوه نه تنها طعم خوبی دارد بلکه دارای فواید زیادی برای سلامتی است.

به گزارش گیلان ...

خوردن غذا‌هایی مفید برای سلامت قلب بهترین روش برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی است.

به گزارش گیلان سلامت،یکی از مهم‌ترین اعضای بدن که برای مراقبت از آن باید مراقب نوشیدنی‌ها و مواد غذایی مصرفی‌تان باشید، قلب شماست.

در ماه مبارک رمضان از خوردن لبنیات غافل نشوید تا بتوانید کلسیم مورد نیاز بدنتان را تامین کنید.

به گزارش گیلان سلامت، مصرف لبنیات به عنوان بخشی از مواد مغذی تأمین کننده نیازهای بدن ممکن است در ...

در دوران کرونا که راهکاری بجز ماسک زدن برای مبتلا نشدن به آن در نظر گرفته نشده است، ساده‌ترین راه، تقویت سیستم ایمنی بدن است.

به گزارش گیلان سلامت، حتما تا به حال از گوشه و کنار زمزمه‌های ...

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: پیروی از یک برنامه غذایی صحیح در ایام ماه مبارک رمضان از اهمیت ویژه ای برخوردار است.به گزارش گیلان سلامت، زهرا عبداللهی، با اشاره به اصول تغذیه‌ای در ماه مبارک رمضان ...


طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان