جمعه, 02 آذر 1403

یک متخصص تغذیه به تشریح چگونگی تغذیه صحیح و اصولی در کودکان مبتلا به کرونا پرداخت.

به گزارش گیلان سلامت ، صمدپور گفت: در طول مدت درگیری کودک با ویروس، استفاده از هرگونه مواد غذایی فرآوری شده مثل چیپس، سوسیس، کالباس، پفک، کنسرو‌ها و حتی کیک و بیسکوئیت صنعتی توصیه نمی‌شود. در مقابل استفاده از غذا‌های سبک مثل انواع سوپ‌ها و سبزیجات پخته و نوشیدن مداوم آبمیوه‌های طبیعی و مصرف پروتئین‌هایی مثل مرغ، بوقلمون، ماهی و حبوبات می‌توانند در تسریع بهبودی کودک موثر باشند.

به گفته این متخصص تغذیه اگر کودکی نتواند آب دریافت کند یا تمایلی به مصرف آن نداشته باشد؛ ترجیحا آب میوه مثل مخلوطی از آب سیب، هویج و پرتقال یا مصرف دوغ برای تامین میزان کافی مایعات بدن کودک توصیه می‌شود.

او گفت: تعداد وعده‌های غذایی کودک باید بیشتر باشد و از حجم هر وعده کم شود؛ برای کودک مبتلا به کرونا توصیه می‌شود ۸ تا ۱۰ وعده غذایی در روز استفاده شود و بهتر است غذا به‌صورت نرم و پوره باشد.


منبع: بهداشت نیوز

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان