ایام قرنطینه، روزهای بسیار سختی است که اغلب باعث افسردگی و بیانگیزگی افراد میشود.
این روزها با این مشکل بزرگ روبرو شده ایم که قرنطینه ناشی از کرونا، روی سیستم بدن ما تاثیر گذاشته است. این یک موضوع طبیعی است که بدن و ذهن ما بیش از حد خسته شده و احساس افسردگی و بیانگیزگی به ما چیره شود که معمولا، از این موارد به عنوان استرس مزمن یاد میشود و در اثر این استرس، انگیزه کارهایی را که معمولاً از انجام آنها لذت میبریم، از دست میدهیم.
حالا که مشخص نیست کره زمین چه زمانی قرار است از این پاندمی رهایی یابد، بسیاری از افراد وجود دارند که در حال دست و پنجه نرم کردن با بیانگیزگی یا استرس مزمن ناشی از کرونا هستند. به همین دلیل، در ادامه، ۶ روش را جمعآوری کردهایم تا در شما ایجاد انگیزه کنند تا بتوانید دوران کرونا را با انگیزه به سر ببرید.
روی مسائلی تمرکز کنید که از آنها لذت میبرید
همه ما زمانی احساس بیانگیزگی و افسردگی میکنیم که حس کنیم هیچ کنترلی نسبت به اوضاع نداریم، اما اگر در برنامه روزمره خود در زمان بحران، کارهایی را اضافه کنیم که به آنها علاقه داریم، میتوانیم انگیزه بیشتری در روز داشته باشیم.
خودتان را ببخشید
وضعیت این روزهای همه ما طبیعی است. بنابراین، زیاد به خودتان سخت نگیرید و احساس استرس نداشته باشید.
مورین، روانشناس میگوید که القای افکار منفی به خود و همچنین سختگیری بیش از حد نسبت به خود، باعث بدتر شدن اوضاع میشود و با این کارها تنها باعث دلسردی خود میشویم. بهتر است که خودمان را ببخشیم تا روزهای سخت زندگی را پشت سر بگذاریم.
گاهی با رعایت موارد بهداشتی از خانه بیرون بروید
یک قدم زدن سریع در بیرون از خانه باعث میشود که ذهنتان را خالی کنید و دوباره انرژی بگیرید، چراکه قدم زدن در خارج از خانه چه برای خرید کردن باشد و چه برای رفع خستگی، به شما انگیزه میدهد.
هر وقت لازم بود، نه بگویید
هنگامی که در قرنطینه هستید، به خاطر افسردگی این دوران نباید به هر درخواستی که از شما میشود، جواب مثبت بدهید، چراکه با این کار باعث پایین آوردن شخصیت خود می شوید، بلکه توجه داشته باشید تا زمانی که لازم است باید به درخواست های غیرممکن پاسخ منفی بدهید.
از خودتان مراقبت کنید
در تلاش برای بازیابی انگیزه و کنار آمدن با استرس و حوادث زندگی، مراقبت از خود یکی از مهمترین مسائل زندگی است.
در صورت نیاز، از دیگران کمک بگیرید
در حال حاضر، کمبود انگیزه یک واکنش طبیعی و قابل درک است.
با این حال، اگر کمبود انگیزه، در عملکرد ما نسبت به کارهای مهم زندگی روزمره مانند غذا خوردن، خوابیدن، بهداشت فردی و مراقبت از اعضای خانواده تداخل ایجاد میکند، مهم است که با دیگران ارتباط برقرار کنیم و از آنها برای انجام دادن این کارها کمک بگیریم.
منبع: بهداشت نیوز