شنبه, 03 آذر 1403

مصرف انواع آب میوه در ماه‌های گرم سال برای تامین آب بدن و مواد مغذی مورد نیاز آن ضروری است.

به گزارش گیلان سلامت، از فواید آب هندوانه می توان تأکید کرد که این آب میوه، کم کربوهیدرات، کم کالری و سرشار از فیبر، اسید‌های آمینه و کاروتنوئید‌ها است. هندوانه ۱۷ درصد نیاز روزانه به ویتامین A و ۲۱ درصد از نیاز روزانه به ویتامین C را تامین می‌کند و علاوه بر این، مزایای زیر را هم دارد:


سموم را دفع می‌کند
هندوانه به دفع سموم از بدن کمک می‌کند و محتوای بالای ماده معدنی پتاسیم در آب هندوانه عملکرد کلیه را بهبود می‌بخشد و اسید اوریک، قند و سایر سموم موجود در خون را فیلتر می‌کند.


هضم غذا را بهبود می بخشد
هندوانه سرشار از آب و فیبر است که سلامت دستگاه گوارش را تقویت می‌کند و ویتامین C و A و آنتی اکسیدان‌های حیاتی موجود در آن که میکروبیوم خوب روده را تقویت می‌کنند، به بهبود هضم غذا که به دلیل افزایش گرما در طول تابستان اغلب ضعیف و کند می‌شود، کمک می‌کند.


منبع انرژی
هر ۱۰۰ گرم آب هندوانه، حدود ۳۰ کالری انرژی داشته و به عنوان یک نوشیدنی فوری تقویت کننده انرژی عمل می‌کند؛ زیرا حاوی ویتامین C، ویتامین A و منیزیم است.

پیشگیری از آفتاب سوختگی
آب هندوانه به دلیل داشتن مقدار زیادی آب، تعریق را برای خنک سازی گرمای بدن و تعادل الکترولیت‌ها تحریک می‌کند. ویتامین C موجود در آن هم باعث تقویت ایمنی بدن و تقویت بدن می‌شود.


حفظ مایعات بدن
مقدار زیاد آب هندوانه، به حفظ تعادل الکترولیت در بدن کمک می‌کند و به بدن احساس سیری می‌دهد، تشنگی را برطرف کرده و از کمبود آب بدن جلوگیری می‌کند.


حفظ سطح pH
آب هندوانه سطح pH بدن را حفظ می‌کند. سطح pH بدن با افزایش دما، کاهش می‌یابد. وقتی pH کاهش می‌یابد، بدن اسیدی شده و منجر به شرایطی از جمله ضعف کبد، نارسایی قلبی و افت قند خون می‌شود، اما ثابت شده است که مصرف آب هندوانه به طور طبیعی به حفظ سطح pH بدن کمک و از عفونت جلوگیری می‌کند.


کاهش دمای بدن
دمای بدن معمولاً در طول تابستان افزایش می‌یابد. خوردن آب هندوانه به کاهش دمای بدن کمک می‌کند، زیرا حاوی درصد زیادی آب است و اثر تسکین دهنده‌ای برای بدن ایجاد می‌کندY همچنین ترکیب لیکوپن موجود در آن از پوست در برابر آفتاب سوختگی محافظت می‌کند.


منبع: سلامت نیوز

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان