زیتون یکی از مفید ترین مواد خوراکی و میوه ها است که فرآورده های مختلفی نیز از آن بدست می آید. ریشه زیتون به کشور های اروپایی و حوزه مدیترانه به علاوه فلسطین بر می گردد. اما همیشه هم مصرف زیتون برای شما مفید نخواهد بود.
به گزارش گیلان سلامت، یک متخصص طب سنتی گفت: اگر میوه به با غذا یا بعد از غذا خورده شود، موجب فساد و هضم نشدن مواد غذایی میشود؛ مصرف زیتون پرورده در آب و نمک در وسط غذا، مقوی و پاککننده دستگاه گوارش است.
محسن ناصری درباره آداب غذا خوردن اظهار کرد: لازم است غذا صرفاً هنگام گرسنگی صادق میل شود همچنین فرد قبل از سیر شدن کامل دست از غذا بکشد تا به معده و دستگاه گوارش فشار نیاید.
رعایت نظم در خوردن غذا
وی افزود: اگر همیشه سر ساعت معینی غذا خورده شود بدن به این وضعیت عادت میکند, در بدن هر فردی واکنشها و فعالیتهای حیاتی با نظم و ترتیب و سر ساعت انجام میشود.
این متخصص طب سنتی تصریح کرد: اگر غذا به خوبی جویده شود به طوری که غذا کاملاً له و نرم شود، معده به راحتی میتواند آن را هضم کند؛ نظم و ترتیب در زمان تغذیه و خواب باعث مرتب و منظم شدن واکنشها و اعمال حیاتی بدن به خصوص فعالیتهای دستگاه گوارش و موجب سلامتی بدن میشود.
ناصری ادامه داد: برای اینکه طبیعت انسان شوق به خوردن غذا داشته باشد، لازم است از خوردن یک نوع غذا در طولانیمدت پرهیز کرد.
وی خاطرنشان کرد: سرعت هضم و جذب میوه زیاد است لذا بهتر است قبل از غذا خورده شود چون به سرعت استحاله پیدا کرده و زود از معده خارج و جذب بدن میشود.
این متخصص طب سنتی اضافه کرد: اگر “میوه به” با غذا یا بعد از غذا خورده شود, موجب فساد و هضم نشدن مواد غذایی میشود؛ مصرف زیتون پرورده در آب و نمک در وسط غذا، مقوی و پاککننده دستگاه گوارش است.
منبع: دکتر سلام