اخبار و مطالب پزشکی و سلامت

پنجشنبه, 03 خرداد 1403
پنجشنبه, 03 خرداد 1403

مدیر نظارت بر موادغذایی ،آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به خطرات استفاده از ظروف آلومینیومی یا رویی اعلام کرد: امروزه دیگر ظروف رویی در بازار وجود ندارد و آن چه به نام ظروف رویی به فروش می رسد همان ظروف آلومینیومی است که به دلیل آزاد کردن آلومینیوم در غذا و انتقال این یون به بدن انسان استفاده از آن توصیه نمی شود.

به گزارش گیلان سلامت، دکتر«حسن براتی زاده» افزود:طبق گفته متخصصان استفاده از ظروف آلومینیومی در دراز مدت سبب بروز مشکلاتی از قبیل کم خونی شده و به دلیل مضراتی که برای سیستم عصبی  بدن دارد احتمال ابتلا به آلزایمر را افزایش می دهد.

وی ادامه داد: در صورت استفاده از ظروف آلومینیومی، بهتر است از این ظروف برای پخت غذاهایی که به زمان کمتری برای پخت وپز نیاز دارند واسیدی یا قلیایی و پر نمک نیستند، استفاده شود.

وی اضافه  کرد: اگر چه براساس اعلام سازمان بهداشت  جهانی ظروف استیل از بهترین تجهیزات برای پخت و پزبه شمار می آیند، اما توجه به این نکته ضروری است که غذاهای اسیدی وپر نمک را نباید برای مدت طولانی در این ظروف نگهداری کرد.

منبع: بهداشت نیوز

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان