اخبار و مطالب پزشکی و سلامت

پنجشنبه, 03 خرداد 1403
پنجشنبه, 03 خرداد 1403

نتایج نشان داد که به ازای هر ۲۰ گرم افزایش مصرف حبوبات در روز، هشت درصد کاهش خطر مرگ وجود دارد.

به گزارش گیلان سلامت، در این مطالعه مشکلات تغذیه‌ای و بهداشتی یک گروه سالخورده در شش کشور بررسی شد.

در این مطالعه، گروه غذایی فردی متشکل از سبزیجات، حبوبات، میوه‌ها و آجیل‌ها، غلات، لبنیات، گوشت، ماهی و نسبت‌های چربی اشباع نشده و اشباع شده، به عنوان پیش بینی کننده‌های مرگ و میر در افراد ۷۰ ساله و بالاتر بررسی شد.

داده‌های مربوط به سلامت از مجموع ۲۰۱۳ نفری که در این مطالعه شرکت کرده بودند به دست آمد.

نتایج نشان داد که به ازای هر ۲۰ گرم افزایش مصرف حبوبات در روز، هشت درصد کاهش خطر مرگ وجود دارد.

حبوبات دسته‌ای از سبزیجات است که شامل لوبیا، نخود فرنگی و عدس می‌شود.

به گفته محققان، حبوبات به طور معمول کم چربی و فاقد کلسترول بوده و دارای فولات، پتاسیم، آهن و منیزیم هستند.

آنها همچنین حاوی چربی‌های مفید و فیبرهای محلول و نامحلول هستند.

از آنجائیکه حبوبات منبع خوبی از پروتئین هستند، می‌توانند جایگزین مناسبی برای گوشت که دارای چربی و کلسترول بیشتری است، باشند.

منبع: بهداشت نیوز

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان