شنبه, 06 مرداد 1403

یک متخصص تغذیه گفت: آلوچه هم مانند دیگر میوه‌ها ممکن است برای برخی افراد حساسیت‌زا باشد، بنابراین باید در مصرف آن به‌ویژه برای کودکان زیر سه سال، زنان باردار و افراد دارای آلرژی دقت کرد.

به گزارش گیلان سلامت، سمیرا مرادی با اشاره به این‌که آلوچه میوه‌ای است که اکثریت مردم کوچک و بزرگ آن‌را دوست دارند، اظهار کرد: این میوه ترش مزه و آبدار خواص بسیاری دارد اما برخی از افراد نباید آن را استفاده کنند، چرا که در صورت خوردن آلوچه دچار مشکلاتی خواهند شد. خوردن آلوچه حتی محدودیت سنی دارد.

مرادی با اشاره به این‌که مصرف آلوچه برای افراد مبتلا به فشارخون بالا ممنوع است، بیان کرد: بیشتر افراد اغلب آلوچه را با نمک زیادی می‌خورند که برای سلامتی خطرناک است، مخصوصاً افراد مبتلا به فشار خون بالا و بیماران کلیوی نباید نمک زیاد مصرف کنند.

این متخصص تغذیه با بیان این‌که افراد مبتلا به رفلاکس نیز نباید از این میوه مصرف کنند، عنوان کرد: میزان اسید بالا است آلوچه که می‌تواند باعث سوزش معده، معده درد و رفلاکس در افرادی شود که از ناراحتی‌های معده رنج می‌برند.

 

 آلوچه برای چه کسانی مضر است ؟

وی تصریح کرد: افراط در خوردن آلوچه  می‌تواند باعث نفخ معده شود، چراکه دارای مقدار زیادی اسید سیتریک است و همچنین به دلیل نارس و کال بودن و طعم ترش آلوچه موجب فرسایش مینای دندانها می شود.

مرادی ادامه داد: خانم‌های بارداری که به سنگ کلیه و مجاری ادرار مبتلا هستند باید از مصرف آلوچه  و آلو اجتناب کنند چراکه اسید اگزالیک موجود در این میوه‌ها می‌تواند منجر به تولید سنگ‌های متبلور در بدن برخی افراد شود.

این متخصص تغذیه با اشاره به ممنوعیت مصرف آلوچه برای کودکان زیر سه سال، عنوان کرد: کودکان از سن سه سالگی به بعد می‌توانند مقدار کمی آلوچه بخورند اما قبل از آن باید والدین از نداشتن حساسیت به آلوچه در کودک مطمئن شوند.

وی با اشاره به این‌که طبع  آلوچه سرد است و زیاده‌روی در خوردن آن برای افراد سرد مزاج مشکلاتی به وجود می‌آورد، بیان کرد: این افراد بهتر است  آلوچه را با گلپر مصرف کنند، همچنین مصرف بیش‌از اندازه آلوچه توسط خانم‌های باردار باعث رانش مزاج، از دست دادن آب بدن مادر و همچنین بروز مشکلات سلامتی برای جنین می‌شود.

خطرات آلوچه

مرادی با بیان این‌که میوه‌هایی که طعم ترشی دارند مانند میوه‌های دیگر می‌توانند باعث بروز حساسیت شوند، ادامه داد: این حساسیت‌ها در برخی موارد به صورت حساسیت‌های پوستی مانند خارش شدید پوست، ترک خوردن، اگزما و سرخ شدن در پوست دیده می‌شود.

این متخصص تغذیه عنوان کرد: میوه‌های بهاری حساسیت‌های دیگری نیز ایجاد می‌کنند مانند خارش و سوزش در روی سطح زبان و کام و در اغلب موارد بروز آفت در دهان را نیز از علائم حساسیت به این میوه‌ها حساب می‌کنند که بهترین روش درمان برای این حساسیت ها مصرف نکردن میوه و خوراکی‌های حساسیت زاست.

منبع: بهداشت نیوز

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان