شنبه, 03 آذر 1403

لیمو و عسل به دلیل خواص دارویی خود شناخته شده اند. محتوای ویتامین C لیمو به بهبود ایمنی کمک می کند و عسل تغذیه می کند. ترکیب این مواد در کاهش تب بسیار موثر است.

به گزارش گیلان سلامت ،به نقل از فارمسی ترکیب کامل عسل و لیموترش برای کاهش علائم ویروسی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا مفید است. در حالی که عسل یک تامین کننده فوری انرژی است، آب لیموترش با افزایش تعریق به کاهش تب کمک می کند. 

برای تهیه این آب میوه، دو قاشق چایخوری عسل و لیمو را مخلوط کنید. یک قاشق چایخوری آب زنجبیل را به مخلوط لیمو و عسل اضافه کنید. حداقل سه تا چهار بار در روز از این دمنوش بنوشید.

پیشنهادات برای درمان تب عبارتند از: پاراستامول یا ایبوپروفن را در دوزهای مناسب مصرف کنید تا به کاهش دمای بدن کمک کند. مایعات به خصوص آب زیاد بنوشید. از الکل، چای و قهوه خودداری کنید زیرا این نوشیدنی ها می توانند باعث کم آبی بدن شوند.

به نقل سلامت نیوز بهترین نکات برای غلبه بر سرماخوردگی و تب :

نوشیدن مایعات زیاد و استراحت کافی 
آب، آبگوشت ، و آب گرم با لیمو و عسل واقعا می توانند به رفع احتقان کمک کنند.
چای خوب است، اما انواع بدون کافئین بهترین هستند.
غرغره آب نمک بهتر از بسیاری از داروها می تواند به کاهش گلودرد کمک کند.
قطره های سالین می توانند گرفتگی و احتقان را بدون عوارض جانبی ضداحتقان ها کاهش دهند.
رطوبت کمک می کند. دوش بخار بگیرید.
 

خواص آبلیمو
به گزارش سلامت نیوز به نقل از نت مدز لیمو یک ماده غذایی مغذی مملو از چندین ویتامین و مواد معدنی ضروری است. شامل ویتامین C، یک آنتی اکسیدان قوی برای تقویت ایمنی و سلامت پوست است همچنین ویتامین B6 که در تبدیل غذا به انرژی نقش دارد.

برخی از ترکیبات گیاهی اصلی موجود در لیمو عبارتند از:

اسید سیتریک. یکی از غنی ترین اسیدهای آلی موجود در لیمو، اسید سیتریک می تواند از تشکیل سنگ کلیه جلوگیری کند.
هسپریدین: این آنتی اکسیدان گردش خون را در اندام های حیاتی بهبود می بخشد و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.
دیوسمین: این ترکیب گیاهی عملکرد عضلات را بهبود می بخشد و التهاب مزمن را کاهش می دهد
اریوسیترین: این آنتی اکسیدان در پوست و آب لیمو به وفور یافت می شود
دی لیمونن: که عمدتاً در پوست یافت می شود، سوزش سر دل و رفلاکس معده را کاهش می دهد
 

 

فواید مصرف آبلیمو و زنجبیل
نوشیدن آب لیمو همراه با زنجبیل هم برای سرماخوردگی مفید است.نشان داده شده است که زنجبیل گرسنگی را کاهش می دهد، که می تواند به کاهش وزن افراد کمک کند. لیمو منبع غنی ویتامین C و آنتی اکسیدان است که هر دو خاصیت تقویت کننده سیستم ایمنی دارند. زنجبیل همچنین دارای خواص تقویت کننده سیستم ایمنی است و می تواند در برابر برخی از باکتری ها محافظت کند. اعتقاد بر این است که زنجبیل خطر ابتلا به برخی سرطان ها را کاهش می دهد.

 

خواص نوشیدن آبلیمو همراه با نعنا 
لیمو و نعناع هم مشکلات گوارشی را درمان می کنند و هم یک پاک کننده عالی پوست است. لیمو و نعناع باعث آرامش بدن می شود. برگ نعناع (منتا) خوشبو کننده دهان است که از آلرژی های فصلی محافظت می کند. عطر قوی موجود در نعناع به درمان سرماخوردگی کمک می کند.

 

مصرف نعنا و عسل و آبلیمو مدت سرماخوردگی را کمتر میکند
متخصص طب سنتی با اشاره به راه‌های درمان و پیشگیری از آنفلوآنزا گفت: مصرف روزانه 2 استکان عرق نعنا همراه با عسل و آبلیمو مدت سرماخوردگی را محدود و از عوارض این بیماری در بدن می‌کاهد.

مهدی برهانی در گفت‌وگو با فارس، از نظر طب سنتی عامل بسیاری از بیماری‌ها از جمله مشکلات استخوانی، سرماخوردگی یا آنفلوآنزا ناشی از نزله بوده و در واقع برای درمان آن باید خلط عروق و معده را رفع کرد و به طریقی به حرارت مغز افزود. در واقع نیاز به ماده‌ای بوده که بدن را پاکسازی کرده و در واقع حرارتی به آن بیفزاید.

برهانی در مورد راهکار کاهش تب در بدن به روش طب سنتی خاطرنشان کرد: بهتر است برای درمان تب ابتدا عمل پاشویه را انجام داد و در کنار استفاده از قرص‌های تب‌بر مصرف شربت آبلیمو را مدنظر قرار داد چرا که این شربت از حرارت بدن کاسته و سبب رفع این مشکل می‌شود.

منبع:سلامت نیوز

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان