دوشنبه, 28 خرداد 1403

یک متخصص و مدرس طب ایرانی گفت: برای کاهش تب استفاده از ماءالشعیرهای طبی توصیه می‌شود.

به گزارش گیلان سلامت به نقل از برنا؛  مریم نواب زاده گفت: برای کاهش تب استفاده از ماءالشعیرهای طبی توصیه می‌شود؛ به این صورت که یک پیمانه جو را با ۱۵ پیمانه آب به مدت ۴۵ دقیقه حرارت بدهند، صاف کنند و در طول روز مصرف کنند؛ استفاده از سوپ‌هایی که در آن آلو، اسفناج و دانه گشنیز به کار رفته باشد نیز برای کنترل و کاهش تب مفید است.

منبع: سلامت نیوز


طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان