دوشنبه, 11 تیر 1403

نتایج مطالعه ای جدید ارتباط بین مصرف اسفناج و کاهش ابتلا به سرطان روده را نشان می دهد.

به گزارش گیلان سلامت، تحقیق قبلی نشان داده است که اسفناج دارای خواص ضدسرطانی روده است و ریسک سرطان روده ...

مطالعات گذشته نشان داده‌‌اند آنتی‌بیوتیک‌ها می‌توانند موجب تغییرات پایداری در میکروبیوم روده شوند و این تغییرات ممکن است با افزایش خطر ابتلا به سرطان روده در ارتباط باشد.

به گزارش گیلان سلامت، بر اساس مطالعه‌ی بیش از ۴۰ ...


طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان