سه شنبه, 26 تیر 1403

کارشناس تغذیه با اشاره به خواص شلغم، گفت: ترکیبات گوگردی موجود در این سبزی، شغلم را در مقابله با عوامل بیماری‌زا و بویژه عوامل باکتریایی کارآمد کرده است.

به گزارش گیلان سلامت، فرزاد بابایی با بیان اینکه شلغم ...

مخلوط کردن برخی غذاها می تواند پیامدهای منفی برای روند هضم داشته باشد. برخی مواد قادر به ایجاد اختلال در جذب مواد مغذی مانند ویتامین ها و مواد معدنی هستند.

به گزارش گیلان سلامت، ترکیب بد محصولات منجر ...

مصرف روزانه پیاز، نقش مهمی در کاهش خطر ابتلا به سرطان و دیابت دارد و در بهبود بیماری‌های قلبی عروقی مؤثر است.

به گزارش گیلان سلامت، پیاز یک ماده مغذی است که حاوی پروتئین، فیبر، ویتامین C، سلنیوم، ...

آمارها نشان می‌دهند که تعداد قابل توجهی از مردم جهان،‌ مثلا 35 میلیون آمریکایی، به بیماری کلیوی مزمن (CKD) مبتلا هستند درحالی که این بیماری می‌تواند در ابتلا به بیماری‌های قلبی و بروز مرگ زودهنگام هم نقش داشته ...


طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان