دوشنبه, 05 آذر 1403

کمبود طولانی مدت پروتئین مصرفی می تواند منجر به افزایش تجزیه پروتئین و کاهش سنتز آن شود، به ویژه در موقعیت هایی که دریافت کالری محدود است. در دوره تمرینات استقامتی، میزان مصرف و عملکرد پروتئین به ذخایر ...

قرار دادن برخی مواد غذایی و برخی ظروف در ماکروویو باعث بروز بیماری در بدن، فعال شدن ترکیبات شیمیایی و حتی باعث آتش‌سوزی می‌شود.

به گزارش گیلان سلامت، اگر عادت دارید زیاد از ماکرویو استفاده ‌کنید بهتر است ...

بدن برای بهبود کارکرد و عملکرد بهتر اندام ها به انواع مختلفی از مواد مغذی نیاز دارد. هر ماده مغذی دریافتی از غذاها توسط بدن برای انجام عملکرد خاصی استفاده می شود. بیوتین یکی از مواد مغذی مورد ...


طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان