شنبه, 07 مهر 1403

نتایج این مطالعه، ارائه شده در نشست سالانه انجمن اروپایی برای مطالعه دیابت، نشان داد که مصرف مکرر شیر گاو و محصولات لبنی (کره، پنیر، ماست و بستنی) در دوران کودکی (کمتر از ۱۵ سال)  با خطر بالای ...

گیلان سلامت گزارش میدهد:
چگونگی پاستوریزه و هموژنیزه کردن شیر
16 شهریور 00

پاستوریزه کردن و نگهداری صحیح شیر به عنوان یک ماده غذایی که سهم عمده در چرخه اقتصادی جامعه دارد بسیار مهم است.

به گزارش خبرنگار گیلان سلامت، چگونگی پاستوریزه کردن شیر و روش نگهداری از آن موضوع بسیار مهمی ...

به اعتقاد متخصصان تغذیه مخلوط شیر و خرما به پیشگیری از کم خونی و گردش بهتر خون کمک می‌کند.

به گزارش گیلان سلامت، برخی ترکیبات غذایی که جزو رژیم‌های غذایی محبوب در میان مردم هستند، فواید شگفت ...

نتایج یک بررسی جدید که در آلمان انجام شده نشان می دهد بر خلاف تصورات قبلی مصرف مداوم شیر بر روی سلامت انسان اثرات منفی دارد و حتی عمر را کوتاه می کند.

به گزارش گیلان ...


15 فایده نوشیدن شیر
17 فروردین 00

سرانه مصرف شیر در کشور یک سوم میانگین جهانی است و این موضوع می تواند پیامدهای بدی برای سلامت همه به خصوص کودکان داشته باشد. شیرو لبنیات جزو مواد غذایی است که باید روزانه در برنامه غذایی همه ...


طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان