مصرف روزانه پیاز، نقش مهمی در کاهش خطر ابتلا به سرطان و دیابت دارد و در بهبود بیماریهای قلبی عروقی مؤثر است.
به گزارش گیلان سلامت، پیاز یک ماده مغذی است که حاوی پروتئین، فیبر، ویتامین C، سلنیوم، ...
کارشناسان در پاسخ به این پرسش که خودداری از خوردن مواد گوشتی چه واکنشی در بدن به دنبال دارد، برخی موارد را مطرح کرده اند.
به گزارش گیلان سلامت، اگر شما هنوز نمی دانید گوشت قرمز خوب است یا ...
یافته های جدید محققان بینش مهمی در مورد چگونگی و چرایی تشکیل پلاک ها ارائه داده و توضیح می دهد که چرا ژن های مرتبط با کلسترول با افزایش خطر ابتلا به آلزایمر مرتبط هستند.
به گزارش گیلان ...
به گزارش گیلان سلامت، فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم(اندوکرینولوژی) گفت: ویروس کرونا میتواند باعث بروز دیابت در افراد مُستعد شود بطوری که در برخی از بیماران، نخستین تظاهر کرونا به شکل دیابت است.
دکتر علی کچویی افزود: همانطوری که کرونا، ریه، تیروئید ...
کمبود طولانی مدت پروتئین مصرفی می تواند منجر به افزایش تجزیه پروتئین و کاهش سنتز آن شود، به ویژه در موقعیت هایی که دریافت کالری محدود است. در دوره تمرینات استقامتی، میزان مصرف و عملکرد پروتئین به ذخایر ...
بررسی اجمالی تخم مرغ خوراکی در مصاحبه امروز با خانم دکتر سالک، رزیدنت بهداشت موادغذایی دانشگاه آزاد تبریز، انجام گردید.
به گزارش اختصاصی گیلان سلامت، تخم مرغ منبع بسیار مناسب برای تأمین امگا٣، ید، فسفر ...
محققان یافتند که مصرف قرص آسپرین از مرگ بیماران کرونایی جلوگیری می کند.
به گزارش گیلان سلامت، محققان دانشگاه آلبرتا کانادا آزمایش داروهای ضدالتهابی رایج مانند آسپرین را برای درمان شدیدترین عوارض کووید ۱۹ انجام دادند.
«ایمن الکادی»، استاد دانشکده داروسازی ...
چند روز دیگر ماه رمضان به پایان میرسد و شاید دوباره عدهای از هموطنان قصد سفر کنند، اگر چنین پیش فرضی به واقعیت تبدیل شود، باید منتظر موج دیگری باشیم که میتواند سختتر از موج چهارم باشد.
یک محقق ایرانی شاغل در امپریال کالج لندن از تولید غضروف مصنوعی خبر داده که برای تولید انواع بلبرینگ نیز قابل استفاده خواهد بود.
به گزارش گیلان سلامت، غضروف نقش مهمی برای تسهیل حرکت آزادانه مفاصل ایفا ...