پنجشنبه, 01 آذر 1403

قارچ‌ها به دلیل مزایای زیادی که برای سلامتی دارند، خبرساز شده‌اند. نتایج تحقیقات جدید به رهبری دانشکده پزشکی هرشی پنسیلوانیا نشان می‌دهد که این غذاهای فوق‌العاده، نه تنها خطر ابتلا به سرطان و مرگ‌زودرس را کاهش می‌دهند بلکه ...

طبق نتایج یک تحقیق جدید، مصرف زیاد قارچ با کاهش ریسک سرطان مرتبط است.

به گزارش گیلان سلامت، بررسی سیستماتیک ۱۷ مطالعه سرطان از سال ۱۹۶۶ تا ۲۰۲۰ مربوط به داده‌های بیش از ۱۹,۵۰۰ بیمار سرطانی ...


طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان